Використання технологій 3D-моделювання в цифровій криміналістиці для ефективної візуалізації фізичних доказів в Україні - Іншекова, Ю. Ю.; Inshekova, Yu. Yu.; Синжерян, А. А.; Synzherian, A. A.; Юлія Іншекова (Теоретико-прикладні проблеми кримінального процесу та криміналістики в умовах воєнного стану : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Кам’янець-Подільський, 24 листоп. 2023 р.). – Кам’янець-Подільський : ХНУВС, 2023. – С. 157-159, 2023)
Досліджено інтегрування технології 3Dмоделювання у процеси криміналістики, які відкриють нові горизонти для кримінальної юстиції, забезпечуючи інноваційні методи для ефективної візуалізації фізичних доказів.

The integration of 3D modeling technology into forensics processes, which will open new horizons for criminal justice, providing innovative methods for effective visualization of physical evidence, is studied.

Исследовано интегрирование технологии 3D моделирования в процессы криминалистики, которые откроют новые горизонты для криминальной юстиции, обеспечивая инновационные методы эффективной визуализации физических доказательств.
Keywords: цифрова криміналістика; digital forensics; цифровая криминалистика; новітні технології; new technologies; новейшие технологии; 3D-моделювання; 3D modeling; 3D-моделирование; візуалізації фізичних доказів; visualization of physical evidence; визуализации физических доказательств