Кваліфікуючі ознаки складу злочину, що передбачає відповідальність за хуліганство - Берлянд, К. І.; Berliand, K. I. (Форум права. – 2012. – № 3. – С. 32-37, 2012)
Розглянуто питання щодо кваліфікуючих ознак складу злочину, передбаченого ст.296 КК України, та запропоновано шляхи вдосконалення закону про кримінальну відповідальність за хуліганство.

Questions to the characteristic signs of a crime under clause 296 of the criminal code of Ukraine Discussed and proposed the ways of improvement of legislation on criminal responsibility for hooliganism.

Рассмотрены вопросы о квалифицирующих признаках состава преступления, предусмотренного ст.296 УК Украины, и предложены пути совершенствования закона об уголовной ответственности за хулиганство.
Qualifying Signs of Acts Reuse Which One Envisions Liability for Hooliganism
Квалифицирующие признаки состава преступления, которое предусматривает ответственность за хулиганство
Берлянд, К. І. Кваліфікуючі ознаки складу злочину, що передбачає відповідальність за хуліганство [Електронний ресурс] / К. І. Берлянд // Форум права. – 2012. – № 3. – С. 32-37. — Режим доступу: http://www.nbuv.gov.ua/e-journals/FP/2012-3/12bkivzx.pdf.
Keywords: Кримінальне право. Criminal Law. Уголовное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; кримінальна відповідальність; уголовная ответственность; crime liability; хуліганство; хулиганство; hooliganism; кваліфікуючі ознаки складу злочину; квалифицирующие признаки состава преступления; зарубіжні країни; зарубежные страны; foreign countries