Взаємозв’язки особистісної зрілості з соціальнопсихологічною дистанцією в міжособистісних стосунках у жінок молодого і зрілого віку - Сальнікова, А. В.; Salnikova, A. V. (Особистість, суспільство, закон: психологічні проблеми та шляхи їх розв’язання: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяченої пам’яті проф. С. П. Бочарової (м. Харків, 30 берез. 2017 р.). – Харків: ХНУВС, 2017. – С. 60-61, 2017)
Представлено результати дослідження взаємозв’язків рис-індикаторів особистісної зрілості з соціально-психологічною дистанцією в міжособистісних стосунках у жінок молодого і зрілого віку.

The results of the study of the relationships of personality traits-indicators are presented maturity with socio-psychological distance in interpersonal relationships in women young and old age.

Представлены результаты исследования взаимосвязей черт-индикаторов личностной зрелости с социально-психологической дистанцией в межличностных отношениях у женщин молодого и зрелого возраста.
Сальнікова, А. В. Взаємозв’язки особистісної зрілості з соціальнопсихологічною дистанцією в міжособистісних стосунках у жінок молодого і зрілого віку / Анастасія Валеріївна Сальнікова // Особистість, суспільство, закон: психологічні проблеми та шляхи їх розв’язання: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяченої пам’яті проф. С. П. Бочарової (м. Харків, 30 берез. 2017 р.) / МВС України, Харк. нац. ун-т внутр. Справ; Ін-т психології ім. Г. С. Костюка Нац. акад. пед. наук України; Консультативна місія Європейського Союзу в Україні. – Харків: ХНУВС, 2017. – С. 60-61.
Keywords: Психологія. Рsychology. Психология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; міжособистісні стосунки; interpersonal relationships; межличностные отношения; особистісна зрілість; personal maturity; личностная зрелость; соціально-психологічна дистанція; socio-psychological distance; социально-психологическая дистанция; жінки; women; женщины; риси-індикатори