Юридичне забезпечення підготовки поліцейських до дій у штатних та екстремальних ситуаціях - Шевченко, Т. В.; Shevchenko, T. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-0366-7217; Ширяєв, О. О.; Shyriaiev, О. О. (Підготовка поліцейських в умовах реформування системи МВС України : зб. наук. пр. – Харків: ХНУВС, 2019. – С. 60-63, 2019)
Подано аналіз нормативної бази Національної поліції та системи МВС в контексті підготовки поліцейських до дій в штатних та екстремальних ситуаціях, а також надано відповідні пропозиції.

The analysis of the normative base of the National Police and the system of the Ministry of Internal Affairs in the context of preparation of policemen for actions in regular and extreme situations is given, and also the corresponding offers are given.

Представлен анализ нормативной базы Национальной полиции и системы МВД в контексте подготовки полицейских к действиям в штатных и экстремальных ситуациях, а также даны соответствующие предложения.
Шевченко, Т. В. Юридичне забезпечення підготовки поліцейських до дій у штатних та екстремальних ситуаціях / Т. В. Шевченко, О. О. Ширяєв // Підготовка поліцейських в умовах реформування системи МВС України : зб. наук. пр. [конф. (м. Харків, 31 трав. 2019 р.)] / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ, Каф. тактич. та спец.-фіз. підгот. ф-ту № 2. - Харків: ХНУВС, 2019. - С. 60-63.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; Национальная полиция Украины; National Police of Ukraine; Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; екстремальні умови; extreme conditions; экстремальные условия; екстремальні ситуація; экстремальные ситуация; extreme situation; професійна підготовка; professional training; профессиональная подготовка; психофізіологічні якості; психофизиологические качества; psychophysiological qualities; поліцейський; police officer; полицейский; стрес-фактори; стрессовые факторы; stress factors; поліція