Особливості використання знань криміналістики прокурором як процесуальним керівником досудового розслідування - Юхно, О. О.; Yukhno, O. O.; Олександр Юхно (Права людини в Україні: минуле, сьогодення, майбутнє : тези доп. учасників Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 10 груд. 2021 р.). - Харків, 2021. - С. 339-342, 2021)
Розглянуто питання використання знань криміналістики при здійсненні прокурором процесуального керівництва досудовим розслідуванням.

The question of using the knowledge of criminology during the prosecutor's procedural management of the pre-trial investigation is considered.

Рассмотрены вопросы использования знаний криминалистики при осуществлении прокурором процессуального руководства досудебным расследованием.
Keywords: досудове розслідування; використання знань криміналістики; прокурор; процесуальне керівництво; pre-trial investigation; use of forensics knowledge; prosecutor; procedural management; досудебное расследование; использование знаний криминалистики; процессуальное руководство