Задачі вдосконалення моніторингу сільськогосподарських земель [: глава 16] - Агаджанова, С. В.; Толбатов, А. В.; Толбатов, В. А.; Выганяйло, С. Н.; Vyhaniailo, S. M.; Виганяйло, С. М.; В'юненко, О. Б.; Агаджанов-Гонсалес, К. Х. (Научное окружение современного человека: Техника, информатика, архитектура, медицина, сельское хозяйство. – Одесса: КУПРИЕНКО С.В., 2019 г. – С. 177-182, 2020)
Розглядається використання сучасних методів системи моніторингу сільськогосподарських земель, в томучислі з використанням автоматизованої інформаційної системи».Пропонується використовувати локальний та регіональний моніторинг повинен, який повинен вирішувати ряд задач та інформаційне забезпечення моніторингу земель сільськогосподарського призначення.

The use of modern methods of agricultural land monitoring system, including the use of automated information system, is considered. It is suggested that local and regional monitoring should be used, which should address a number of tasks and information support for agricultural land monitoring.

Рассматривается использование современных методов системы мониторинга сельскохозяйственных земель, в том числе с использованием автоматизированной информационной системы ». Предлагается использовать локальный и региональный мониторинг должен, который должен решать ряд задач и информационное обеспечение мониторинга земель сельскохозяйственного назначения.
Задачи совершенствования мониторинга сельскохозяйственных земель
Задачі вдосконалення моніторингу сільськогосподарських земель / [Агаджанова, С. В., Толбатов, А. В., Виганяйло, С. М. та ін.] // Научное окружение современного человека: Техника, информатика, архитектура, медицина, сельськоехозяйство. – Одесса: КУПРИЕНКО С.В., 2019 г. – С. 177-182. – DOI: 10.30888/2663-5569.2019-02-01-015.
Keywords: Економічні науки. Економічна безпека. Economics. Economic Security. Экономические науки. Экономическая безопасность; Україна. Ukraine. Украина; моніторинг; інформаційне забезпечення; автоматизована інформаційна система; мониторинг; информационное обеспечение; автоматизированная информационная система; monitoring; information support; automated information system