Інформація кримінологічна - Фіалка, М. І.; Fialka, M. I. (Велика українська юридична енциклопедія: у 20 т. : Т. 18: Кримінологія. Кримінально-виконавче право. - Харків, 2019. - С. 190-191, 2019)
Розглядається поняття інформації кримінологічної. Визначаються її джерела та класифікацію на види.

The concept of criminological information is considered. Its sources and classification into species are determined.

Рассматривается понятие информации криминологической. Определяются ее источники и классификация на виды.
Фіалка, М. І. Інформація кримінологічна // Велика українська юридична енциклопедія: у 20 т.: Т. 18: Кримінологія. Кримінально-виконавче право / редкол.: В. І. Шакун (голова), В. І. Тимошенко (заст. голови) та ін.; Нац. акад. прав. наук України, Ін-т держави і права імені В. М. Корецького НАН України, Нац. юрид. ун-т імені Ярослава Мудрого. - Харків: Право, 2016. - С. 190-191.
Keywords: інформація; Кримінологія. Criminology. Криминология; інформація кримінологічна; information; информация; criminological information; информация криминологическая