Сексуальні домагання до дітей у мережі інтернет - Бандурка, О. М.; Bandurka, O. M.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-0240-5517 (Психологічні та педагогічні проблеми професійної освіти та патріотичного виховання персоналу системи МВС України : тези доп. наук.-практ. конф. (м. Харків, 27 берез. 2020 р.). - Харків, 2020. - С. 278-281, 2020)
Описано причини секстінгу в підлітковому середовищі. Названо основні ознаки, за якими діти можуть розпізнати злочинця в мережі Інтернет. Зазначені дії дорослого у випадку виявленого правопорушення або злочину проти дитини за допомогою Інтернету.

The reasons for sexting in adolescence are described. The main features by which children can recognize a criminal on the Internet are named. These actions of an adult in the case of an offense or crime against a child via the Internet.

Описаны причины секстингу в подростковой среде. Названы основные признаки, по которым дети могут распознать преступника в сети Интернет. Указанные действия взрослого в случае выявленного правонарушения или преступления против ребенка с помощью Интернета.
Бандурка, О. М. Сексуальні домагання до дітей у мережі інтернет / О. М. Бандурка// Психологічні та педагогічні проблеми професійної освіти та патріотичного виховання персоналу системи МВС України : тези доп. наук.-практ. конф. (м. Харків, 27 берез. 2020 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. - Харків, 2020. - С. 278-281.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Кримінологія. Criminology. Криминология; Психологія. Рsychology. Психология; секстінг; секстинг; sexting; підліткове середовище; детская среда; adolescent environment; злочинець; offender; преступник; Інтернет; Интернет; Internet