Аргументація єдиного підходу архітектури баз даних правоохоронних агенцій України - Могілевський, Л. В.; Mohilevskyi, L. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-6994-6086 (Застосування інформаційних технологій у діяльності правоохоронних органів : матеріали наук.-практ. семінару (м. Харків, 18 груд. 2019 р.). – Харків: ХНУВС, 2019. – С. 17-19, 2019)
У тезах доповіді розглянуто підходи до побудови архітектури інформаційного середовища міжвідомчої інтегрованої інформаційної системи правоохоронних органів України.

The abstracts of the report consider approaches to building the architecture of the information environment of the interdepartmental integrated information system of law enforcement agencies of Ukraine.

В тезисах рассмотрены подходы к построению архитектуры информационной среды межведомственной интегрированной информационной системы правоохранительных органов Украины.
Могілевський, Л. В. Аргументація єдиного підходу архітектури баз даних правоохоронних агенцій України / Леонід Володимирович Могілевський // Застосування інформаційних технологій у діяльності правоохоронних органів : матеріали наук.-практ. семінару (м. Харків, 18 груд. 2019 р.) / МВС України, Харк. нац. ун-т внутр. справ, Каф. інформ. технологій та кібербезпеки. – Харків: ХНУВС, 2019. – С. 17-19.
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; правоохоронні органи; архітектура баз даних; Техніка. Технічні науки. Machinery. Engineering. Техника. Технические науки; database architecture; правоохранительные органы; архитектура баз данных; law enforcement agencies; інформаційні ресурси; інформаційна система