Право і безпека, 2020, № 1 (76) - Харківський національний університет внутрішніх справ; Kharkiv National University of Internal Affairs (Харківський національний університет внутрішніх справ, 2020)
«Право і безпека» – це науковий журнал із відкритим доступом, метою якого є поширення результатів наукових досліджень як теоретичного, так і практичного характеру в галузях права та безпеки. Завданнями видання є сприяння дослідникам у здійсненні наукової діяльності, поширення новітніх наукових знань, оприлюднення досліджень з актуальних питань права і юридичної психології, протидії злочинності, забезпечення національної безпеки та прав людини, захисту інтелектуальної власності, кібербезпеки, реформування законодавства тощо.

It an open access scientific journal whose purpose is to disseminate research results of both theoretical and practical nature in the fields of law and security. The objectives of the publication are to assist researchers in conducting scientific activities, disseminating the latest scientific knowledge, publishing research on topical issues of law and legal psychology, combating crime, ensuring national security and human rights, protecting intellectual property, cybersecurity, reforming legislation and more.

Научный журнал с открытым доступом, целью которого является распространение результатов научных исследований как теоретического, так и практического характера в области права и безопасности. Задачами издания является содействие исследователей в осуществлении научной деятельности, распространении новейших научных знаний, обнародование исследований по актуальным вопросам права и юридической психологии, противодействие преступности, обеспечению национальной безопасности и прав человека, защите интеллектуальной собственности, кибербезопасности, реформированию законодательства и т.д.
науковий журнал
Keywords: Україна; Право і безпека; науковий журнал; Поліцейський офіцер громади; Національна поліція України; поліцейський; адміністративно-правове регулювання; протидія домашньому насильству; розслідування кримінальних правопорушень; криміналістична характеристика вбивств