Перспективи міжнародного співробітництва в контексті протидії контрабанді вогнепальної зброї або боєприпасів в умовах воєнного стану - Ткачова, В. В.; Tkachova, V. V. (Сучасні проблеми правового, економічного та соціального розвитку держави : тези доп. ХІІІ Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 30-річчю Харк. нац. ун-ту внутр. справ у статусі університету (м. Вінниця, 22 листоп. 2024 р.). – Вінниця : ХНУВС, 2024. – С. 110-112, 2024)
Доведено, що контрабанда вогнепальної зброї або боєприпасів суттєво впливає на кримінальну ситуацію в усіх частинах світу. Визначено перспективні напрями міжнародної співпраці у правоохоронній сфері, особливо щодо протидії контрабанді вогнепальної зброї або боєприпасів.

It has been proven that smuggling of firearms or ammunition significantly affects the criminal situation in all parts of the world. Promising areas of international cooperation in the law enforcement sphere have been identified, especially in combating smuggling of firearms or ammunition.

Доказано, что контрабанда огнестрельного оружия или боеприпасов существенно влияет на криминальную ситуацию во всех частях мира. Определены перспективные направления международного сотрудничества в правоохранительной сфере, особенно в противодействии контрабанде огнестрельного оружия или боеприпасов.
Keywords: міжнародне співробітництво; вогнепальна зброя; контрабанда вогнепальної зброї або боєприпасів; воєнний стан; international cooperation; firearms; smuggling of firearms or ammunition; martial law; международное сотрудничество; огнестрельное оружие; контрабанда огнестрельного оружия или боеприпасов; военное положение