Забезпечення необхідного рівня підготовки фахівців для підрозділів боротьби з кіберзлочинністю - Пашнєв, Д. В.; Pashnev, D. V.; Дмитро Пашнєв (Харківський національний університет внутрішніх справ в системі підготовки кадрів України : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 26 верес. 2014 р.). – Харків : ХНУВС, 2014. – С. 284–287, 2014)
У тезах доповіді автор обґрунтовує необхідність забезпечити підготовку фахівців для підрозділів боротьби з кіберзлочинністю, передбачивши в Законі «Про вищу освіту» виключення для відомчих вищих навчальних закладів, що дозволить готувати фахівців з вищою освітою за двома спеціальностями.

В тезисах доклада автор обосновывает необходимость обеспечить подготовку специалистов для подразделений по борьбе с киберпреступностью, предусмотрев в Законе «О высшем образовании» исключения для ведомственных высших учебных заведений, которые позволят готовить специалистов с высшим образованием по двум специальностям.

In the abstract of the report, the author justifies the need to ensure the training of specialists for units fighting cybercrime, providing for an exception in the Law "On Higher Education" for departmental higher educational institutions, which will allow training specialists with higher education in two specialties.
Keywords: кіберзлочинність; Освіта. Педагогіка. Education. Pedagogy. Образование. Педагогика; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; вищі навчальні заклади; высшие учебные заведения; higher educational establishments; підрозділи боротьби з кіберзлочинністю; подразделения борьбы с киберпреступностью; cybercrime combating divisions; киберпреступность; cybercrime