Використання сучасних інформаційних технологій у створенні систем технічного захисту інформації в органах поліції - Хомутовський, М. С.; Khomutovskyi, M. S. (Актуальні проблеми сучасної науки в дослідженнях молодих учених, курсантів та студентів : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Вінниця, 16 трав. 2025 р.). – Вінниця : ХНУВС, 2025. – С. 508-510, 2025)
Системний розвиток технічного захисту інформації в органах поліції є необхідною умовою захисту державного інформаційного простору та гарантією безпеки громадян. Застосування сучасних технологій дозволяє не лише запобігти витоку службової інформації, але й ефективно реагувати на кіберінциденти. Використання сучасних інформаційних технологій відкриває нові можливості для запобігання злочинам та оперативного реагування на кіберзагрози.

Systematic development of technical information protection in police agencies is a necessary condition for protecting the state information space and a guarantee of citizens' safety. The use of modern technologies allows not only to prevent the leakage of official information, but also to effectively respond to cyber incidents. The use of modern information technologies opens up new opportunities for preventing crimes and responding promptly to cyber threats.
Keywords: інформаційні технології; цифровізація; системи технічного захисту інформації; органи поліції; information technologies; digitalization; technical information protection systems; police authorities