Застосування SWOT-аналізу для визначення стратегій впливу на злочинність під час формування державної комплексної програми протидії їй - Титаренко, О. О.; Tytarenko, O. O.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-3271-9402 (Право та державне управління. - 2019. - № 4. - С. 124-131, 2019)
Визначено можливі стратегії впливу на злочинність як базису для формування концепції державної програми протидії злочинності в сучасних умовах за допомогою методології SWOT-аналізу. Possible strategies for influencing crime as a basis for forming the concept of the state program to combat crime in modern conditions using the methodology of SWOT-analysis are identified. Определены возможные стратегии воздействия на преступность как базиса для формирования концепции государственной программы противодействия преступности в современных условиях с помощью методологии SWOT-анализа.
The using of SWOT-analysis to determine the strategies of influencing crime in the formation of a state complex program to counteraction it
Титаренко, О. О. Застосування SWOT-аналізу для визначення стратегій впливу на злочинність під час формування державної комплексної програми протидії їй / О. О. Титаренко // Право та державне управління. - 2019. - № 4. - С. 124-131. - DOI :https://doi.org/ 10.32840/pdu.2019.4.19.
Keywords: Кримінологія. Criminology. Криминология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; протидія злочинності; противодействие преступности; crime prevention; програмування; программирование; programming; стратегії впливу на злочинність; стратегии воздействия на преступность; strategies to influence crime; державна програма; государственная программа; state program; SWOT-аналіз; SWOT-анализ; SWOT analysis