Правове забезпечення статусу суб’єктів виконавчого провадження у сфері примусового виконання судових рішень і рішень інших органів та установ - Зозуля, І. В.; Zozulia, I. V.; Зозуля Ігор (Право і суспільство. - 2017. - № 1. Ч. 1. - С. 148-153, 2017)
З огляду на сучасні реалії та зміну законодавства щодо інституту виконавчого провадження зроблено аналіз нормативно-правового забезпечення статусу суб’єктів - органів і осіб, функції яких спрямовані на примусове виконання судових рішень і рішень інших органів у виконавчому провадженні в Україні, та суб’єктів - органів і установ, спрямованих на виконання рішень, але які не є в ньому органами примусового виконання. Виділені та розглянуті дві групи таких суб’єктів; звернуто увагу на потребу налагодження взаємовідносин між державними та приватними виконавцями.

Given the current realities and changes in legislation in relation of institute for enforcement proceedings was made an analysis of regulatory and legal of status support of subjects - bodies and persons whose functions are aimed at the for compulsory execution of judgments and decisions of other bodies for the enforcement proceedings in Ukraine, and the subjects - bodies and institutions aimed on the execution of judgments, but which are not in it as enforcement authorities. Two groups of subjects were identified and studied and was drawn attention to the need to establish the relationship between public and private entities.

С учетом современных реалий и изменения законодательства в отношении института исполнительного производства сделан анализ нормативно-правового обеспечения статуса субъектов - органов и лиц, функции которых направлены на принудительное исполнение судебных решений и решений других органов в исполнительном производстве в Украине, и субъектов - органов и учреждений, направленных на исполнение решений, но не являющихся в нем органами принудительного исполнения. Выделены и рассмотрены две группы таких субъектов; обращено внимание на необходимость налаживания взаимоотношений между государственными и частными исполнителями.
Keywords: Цивільно-процесуальне право. Civil and Procedure Law. Гражданское процессуальное право; Конституційне право. Constitutional Law. Конституционное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; правове забезпечення; статус суб’єктів; виконавче провадження; примусове виконання рішень; державні виконавці; приватні виконавці; legal security; status of subjects; enforcement proceedings; enforcement decisions; public and private performers; правовое обеспечение; статус субъектов; исполнительное производство; принудительное исполнение решений; государственные исполнители; частные исполнители