Особливості судового розгляду справ про стягнення аліментів на дітей - Сапейко, Л. В.; Sapeiko, L. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0001-6911-8283 (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. - 2008. – Вип. 42 - С. 233-239, 2008)
Приділена увага проблемам, пов’язаним із розглядом справ про стягнення аліментів на дітей та проаналізовані особливості таких справ. Уделено внимание проблемам, связанным с рассмотрением дел о взыскании алиментов на детей и проанализированы особенности таких дел. Attention is paid to the problems related to child support cases and the specificities of such cases.
Сапейко, Л. В. Особливості судового розгляду справ про стягнення аліментів на дітей / Л. В. Сапейко // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. - 2008. – Вип. 42 - С. 233-239
Keywords: Цивільно-процесуальне право. Civil and Procedure Law. Гражданское процессуальное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; аліменти; алименты; сімейні правовідносини; семейные правоотношения; family legal relations; стягнення аліментів; взыскание алиментов; обов'язки батьків; обязанности родителей; responsibilities of parents