Роль цифрової криміналістики у встановленні співучасті у кіберзлочинах - Борисова, К. Є.; Borysova, K. Ye. (Актуальні проблеми сучасної науки в дослідженнях молодих учених, курсантів та студентів : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Вінниця, 16 трав. 2025 р.). – Вінниця : ХНУВС, 2025. – С. 471-473, 2025)
Відзначено, що цифрова криміналістика є ключовим елементом у механізмі встановлення співучасті у кіберзлочинах, і її розвиток прямо впливає на ефективність досудового розслідування та судового розгляду таких справ.

It was noted that digital forensics is a key element in the mechanism for establishing complicity in cybercrimes, and its development directly affects the effectiveness of pre-trial investigation and trial of such cases.
Keywords: цифрова криміналістика; інформаційні технології; співучасть у кіберзлочинах; digital forensics; information technology; complicity in cybercrime