Роль інституцій громадянського суспільства в механізмі реалізації державної політики у сфері забезпечення економічної безпеки держави - Кошиков, Д. О.; Koshykov, D. O. (Прикарпатський юридичний вісник. - 2018. - Вип. 1(22), т. 5, ч. 1. - С. 87-93, 2018)
Досліджено роль інституцій громадянського суспільства в механізмі реалізації державної політики у сфері забезпечення економічної безпеки держави. Надано визначення поняття «громадянське суспільство». Визначено, інститути громадянського суспільства, які відіграють важливу роль у формуванні та реалізації різних сфер державної політики, в тому числі у сфері забезпечення економічної безпеки держави, з метою відстоювання своїх легітимних інтересів у процесі подальшої розбудови громадянського суспільства в Україні та розбудови України як демократичної, правової та соціальної держави.

The article examines the role of civil society institutions in the mechanism of implementation of state policy in the field of economic security of the state. The definition of «civil society» is given. The institutions of civil society, which play an important role in the formation and implementation of various spheres of state policy, including in the field of economic security of the state, in order to defend their legitimate interests in the process of further development of civil society in Ukraine and Ukraine as a democratic, legal and the welfare state.

Исследована роль институтов гражданского общества в механизме реализации государственной политики в сфере обеспечения экономической безопасности государства. Дано определение понятия «гражданское общество». Определено, институты гражданского общества, которые играют важную роль в формировании и реализации различных сфер государственной политики, в том числе в сфере обеспечения экономической безопасности государства, с целью отстаивания своих законных интересов в процессе дальнейшего развития гражданского общества в Украине и развития Украины как демократического, правового и социального государства.
The role of civil society institutions in the mechanism of state policy implementation in the field of economic security of the state
Роль институтов гражданского общества в механизме реализации государственной политики в сфере обеспечения экономической безопасности государства
Keywords: громадянське суспільство; інституції громадянського суспільства; державна політика; економічна безпека; громадські організації; civil society; civil society institutions; state policy; economic security; public organizations; гражданское общество; институты гражданского общества; государственная политика; экономическая безопасность; общественные организации