Воєнно-організаційні аспекти фінансово-економічної безпеки - Матвеєв, С. П.; Matveiev, S. P.; Сергій Матвеєв (Актуальні питання забезпечення фінансової безпеки держави в умовах глобалізації : зб. тез доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 17 лют. 2022 р.). – Харків : ХНУВС, 2022. – С. 70-73, 2022)
Розглянуто структуру та сутність воєнно-економічної безпеки держави.

The structure and essence of military and economic security of the state are considered.

Рассмотрена структура и сущность военно-экономической безопасности государства.
Keywords: Економіка. Економічні науки. Економічна безпека. Economics. Economic Security. Экономика. Экономические науки. Экономическая безопасность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; економічна безпека; воєнна безпека; воєнно-економічна безпека; військові витрати держави; военные расходы государства; военно-экономическая безопасность; military and economic security