Забезпечення найкращих інтересів дитини як стандарт правосуддя - Горобець, Н. О.; Horobets, N. O.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-2731-9682 (Права людини – пріоритет сучасної держави : зб. матеріалів Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 10 груд. 2021 р.). - Одеса: Видав. дім "Гельветика", 2021. - С. 240-242, 2021)
Надано порівняльний аналіз європейського та української законодавства щодо питання забезпечення найкращих інтересів дитини.

A comparative analysis of European and Ukrainian legislation on the issue of ensuring the best interests of the child is provided.

Представлен сравнительный анализ европейского и украинского законодательства относительно обеспечения наилучших интересов ребенка.
Горобець Н. О. Забезпечення найкращих інтересів дитини як стандарт правосуддя / Горобець Наталія Олександрівна // Права людини – пріоритет сучасної держави : зб. матеріалів Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 10 груд. 2021 р.) / МОН України, Нац. ун-т "Одес. юрид. акад.", Каф. міжнар. та європ. права. - Одеса: Видав. дім "Гельветика", 2021. - С. 240-242.
Keywords: Міжнародне право .International Law. Международное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; забезпечення найкращих інтересів дитини; Європа; діти; дитина; обеспечение наилучших интересов ребенка; Европа; дети; ensuring the best interests of the child; Europe; children; Цивільне право. Civil Law. Гражданское право; Сімейне право. Family law. Семейное право; Україна. Ukraine. Украина