Окремі аспекти сучасної соціальної політики Республіки Польща - Марчук, М. І.; Marchuk, M. I.; Марчук Микола Іванович (Актуальні проблеми трудового законодавства, законодавства про державну службу та службу в правоохоронних органах : матеріали VІІ Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 16 листоп. 2018 р.). – Xарків : Харків. нац. ун-т внутр. справ, 2018. – С. 177 - 180, 2018)
Розкрито окремі аспекти сучасної соціальної політики Республіки Польща.

Certain aspects of the modern social policy of the Republic of Poland are revealed.

Раскрыты отдельные аспекты современной социальной политики Республики Польша.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Міжнародне право. International Law. Международное право; Республіка Польща; соціальна політика; Республика Польша; Republic of Poland; социальная политика; social politics; Європейський Союз; Европейский Союз; European Union