Співвідношення понять «господарсько-правова відповідальність» та «господарсько-правові санкції» - Малиновська, Т. М.; Malynovska, T. M.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-7713-7617 (Право і безпека. - 2011. - № 4 (41). - С. 200-202, 2011)
Досліджено діюче законодавство щодо відшкодування штрафних санкцій за порушення господарських договорів. Розглянуто співвідношення стягнення штрафних санкцій та збитків.

The current legislation on reimbursement for penalties for breach of commercial contract is researched. The correlation of penalties and losses is reviewed.

Исследовано действующее законодательство о взыскании штрафных санкций за нарушение хозяйственных договоров. Рассмотрено соотношение штрафных санкций и убытков.
Correlation of notions «commercial and legal responsibility » and «commercial and legal sanctions»
Соотношение понятий «хозяйственно-правовая ответственность» и «хозяйственно-правовые санкции»
Малиновська, Т. М. Співвідношення понять «господарсько-правова відповідальність» та «господарсько-правові санкції» / Т. М. Малиновська // Право і безпека. - 2011. - № 4 (41). - С. 200-202.
Keywords: Господарське право. Business Law. Хозяйственное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; господарсько-правова відповідальність; хозяйственно-правовая ответственность; commercial and legal responsibility; штрафні санкції; штрафные санкции; penalties; господарські санкції; хозяйственные санкции; commercial sanctions