Аксіологічне / ціннісне в особистісному началі молоді: кримінопсихологічний та виховний зріз - Кріцак, І. В.; Kritsak, I. V.; Іван Кріцак (Соціально-психологічне забезпечення діяльності сил безпеки та оборони України : тези доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 30 трав. 2023 р.). – Харків: НА НГУ, 2023. – С. 72-78, 2023)
Запропоновано авторське бачення аксіологічного (ціннісного) особистісного становлення молоді через призму виховання.

The author's vision of the axiological (value) personal formation of youth through the prism of education is proposed.

Предложено авторское видение аксиологического (ценностного) личностного становления молодежи через призму воспитания.
Keywords: молодь; аксіологічний вимір; особистісне становлення; виховання; young; axiology; personal development; education; молодежь; аксиология; личностное становление; воспитание