Про оренду земельної ділянки за спадком - Брунь, А. Г.; Brun, A. H. (Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2002. - Вип. 18. - С. 374-378, 2002)
Розглянуто питання правового регулювання оренди земельної ділянки за заповітом. The issue of legal regulation of land lease by will is considered. Рассмотрены вопросы правового регулирования аренды земельного участка по завещанию.
On the lease of land by inheritance
Об аренде земельного участка по наследству
Брунь, А. Г. Про оренду земельної ділянки за спадком / А. Г. Брунь // Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2002. - Вип. 18. - С. 374-378.
Keywords: Земельне право. Аграрне право. Land Law. Agrarian Law. Земельное право. Аграрное право; Цивільне право. Civil Law. Гражданское право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; оренда земельної ділянки; аренда земельного участка; land lease; спадкування; наследование; inheritance; правове регулювання; правовое регулирование; legal regulation