Актуальні питання реформування інформаційного законодавства - Панова, І. В.; Panova, I. V.; Панова Ірина Вікторівна (Право і безпека. - 2010. - № 5 (37). - С. 95-98, 2010)
Досліджено сучасний стан правового регулювання суспільних відносин в інформаційній сфері. На підставі аналізу відповідних наукових точок зору та законодавства визначено проблеми у правовому регулюванні відповідних відносин та запропоновано заходи щодо їх узгодження; сформовано напрями подальшого реформування інформаційного законодавства. Modern consisting of the legal adjusting of public relations of informative sphere is explored. On the basis of analysis of the proper scientific points of view and legislation problems in the legal adjusting of the proper relations are determined and measures are offered on their concordance and the vectors of their subsequent development are formed. Исследовано современное состояние правого регулирования общественных отношений в информационной сфере. На основании анализа соответствующих научных точек зрения и законодательства определены проблемы в правовой регламентации соответствующих отношений и предложены меры по их согласованию; сформированы направления последующего реформирования информационного законодательства.
Actual issues of informational legislation reforming
Актуальные вопросы реформирования информационного законодательства
Keywords: Адміністративне право та процес. Administrative Law and Procedure. Административное право и процесс; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; інформаційне законодавство; информационное законодательство; information legislation; правове регулювання; правовое регулирование; legal regulation; інформаційна політика; информационная политика; information policy; міжнародний досвід; международный опыт; international experience; реформування; реформирование; reforming