Кейс-технология в обучении иностранным языкам - Почуева, В. В.; Pochuieva, V. V.; Почуєва, В. В.; ORCID https://orcid.org/0000-0003-1021-3627 (Іншомовна підготовка працівників правоохоронних органів і сектору безпеки: матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Київ, 27 берез. 2019 р.). – Киів, 2019. – С. 139-140, 2019)
Розглянуто можливості використання кейс-технології для формування умінь ділового спілкування у внз. Обґрунтовується необхідність розробки методичних матеріалів для широкого використання кейсів при навчанні іншомовному спілкуванню.

The article deals with possibilities of case technology for the development of professional communication skills in higher educational establishments and grounds the necessity of resource materials development for wide application of case method in foreign language communication training.

В статье рассматриваются возможности использования кейс-технологии для формирования умений делового общения в вузе. Обосновывается необходимость разработки методических материалов для широкого использования кейсов при обучении иноязычному общению.
Почуева, В. В. Кейс-технология в обучении иностранным языкам /В. В. Почуева // Іншомовна підготовка працівників правоохоронних органів і сектору безпеки: матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Київ, 27 берез. 2019 р.) / Нац. акад. прокуратури України. – Киів, 2019. – С. 139-140.
Keywords: ділове спілкування; кейс-технологія; самостійність; креативність; мобільність; professional communication; case technology; independence; creative thinking; mobility; деловое общение; кейс-технология; самостоятельность; креативность; мобильность; Освіта. Педагогіка. Education. Pedagogy. Образование. Педагогика; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; вивчення іноземних мов; изучение иностранных языков; learning foreign languages