Методології регламентації та надання електронних адміністративних послуг - Клімушин, П. С.; Спасібов, Д. В. (Актуальні проблеми державного управління. Харків : Вид-во ХарРІ НАДУ «Магістр», 2016. № 1 (49). С. 148–152., 2016)
Визначено методологічні засади запровадження електронних адміністративних послуг на основі регламентації процесів їх надання та їх ключові завдання в органах публічної влади. A methodological basis for introduction of electronic administrative services through regulation of the process of their rendering, and the key tasks of administrative services regulation and delivery by public authorities have been determined.
Methodology of Regulation and Provision of Electronic Administrative Services
Методология регулирования и предоставления электронных административных услуг
Клімушин П. С., Спасібов Д. В. Методології регламентації та надання електронних адміністративних послуг. Актуальні проблеми державного управління. Харків : Вид-во ХарРІ НАДУ «Магістр», 2016. № 1 (49). С. 148–152.
Keywords: електронне урядування; електронна адміністративна послуга; електронні адміністративні регламенти; регламентація процесів надання послуг; центр надання адміністративних послуг; e-governance; administrative e-service; electronic administrative regulations; regulation of service rendering; center for administrative services