Фізична реабілітація військовослужбовців після бойових травм: новітні методи та підходи - Антощук, С. А.; Antoshchuk, S. A. (Злочинність і протидія їй в умовах війни та у повоєнній перспективі: міждисциплінарна панорама : зб. тез доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Вінниця, 16 квіт. 2025 р.). – Вінниця : ХНУВС, 2025. – С. 736-739, 2025)
Фізична реабілітація військовослужбовців після бойових травм із застосуванням новітніх методів і підходів є важливим елементом їхнього відновлення та повернення до повноцінного життя. Важливим аспектом є індивідуальний підхід до кожного військовослужбовця, з урахуванням характеру отриманих травм та психоемоційного стану.

Physical rehabilitation of servicemen after combat injuries using the latest methods and approaches is an important element of their recovery and return to a full life. An important aspect is an individual approach to each serviceman, taking into account the nature of the injuries and psycho-emotional state.
Keywords: фізична реабілітація; військовослужбовці; кінезіотерапія; фізіотерапія; гідротерапія; інноваційні технології; physical rehabilitation; military personnel; kinesiotherapy; physiotherapy; hydrotherapy; innovative technologies