Інститут забезпечення безпеки осіб, які беруть участь у кримінальному судочинстві: питання генезису та подальшого реформування - Глобенко, Г. І.; Globenko, G. I.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-1533-9213 (Актуальні проблеми кримінального процесу та криміналістики : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 29 жовт. 2021 р.). – Харків : ХНУВС, 2021. – С. 104-105, 2021)
Констатовано, що питання забезпечення безпеки учасників кримінального провадження не втрачають актуальності, а отже потребують системного дослідження і подальшого запровадження у практичну площину правозастосовних органів.

It was stated that the issues of ensuring the safety of participants in criminal proceedings do not lose relevance, and therefore require systematic research and further implementation in the practical field of law enforcement agencies.

Констатировано, что вопросы обеспечения безопасности участников уголовного производства не теряют актуальности, а следовательно, требуют системного исследования и дальнейшего введения в практическую плоскость правоприменительных органов.
Глобенко, Г. І. Інститут забезпечення безпеки осіб, які беруть участь у кримінальному судочинстві: питання генезису та подальшого реформування / Геннадій Іванович Глобенко // Актуальні проблеми кримінального процесу та криміналістики : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 29 жовт. 2021 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ., Ташкент. держ. юрид. ун-т. – Харків : ХНУВС, 2021. – С. 104-105.
Keywords: Кримінально-процесуальне право. Criminal and Procedure Law. Уголовное процессуальное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; учасники кримінального провадження; участники уголовного производства; participants in criminal proceedings; забезпечення безпеки; обеспечение безопасности; security measures; кримінальне судочинство; уголовное судопроизводство; criminal proceedings; реформування; реформирование; reforming