Класифікація кіберзагроз та сценаріїв кібератак на системи БПЛА - Брусакова, О. В.; Brusakova, O. V.; Можаєв, О. О.; Mozhaiev, O. O.; Оксана Брусакова; Можаєв Олександр Олександрович (Протидія кіберзлочинності та торгівлі людьми : зб. матеріалів Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 27 трав. 2022 р.). – Харків: ХНУВС, 2022. – С. 37, 2022)
У тезах доповіді наведено класифікацію кіберзагроз та сценаріїв кібератак на системи БПЛА.

The thesis of the report provides a classification of cyber threats and scenarios of cyber attacks on UAV systems.

В тезисах доклада приведена классификация киберугроз и сценариев кибератак на системы БПЛА.
Keywords: Техніка. Технічні науки. Machinery. Engineering. Техника. Технические науки; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; БПЛА; безпілотний літаючий апарат; unmanned aerial vehicles; беспилотный летающий аппарат; UAV; кіберзагрози; кібербезпека; кібератаки; кибератаки; кибер-угрозы; cyber threats; cyber security; cyber attacks