Національно-культурний компонент навчання іноземної мови та засоби його засвоєння - Бабак, Г. С.; Babak, H. S.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-3124-8212; Краснова, Н. В.; Krasnova, N. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-1986-9083 (Шлях успіху і перспективи розвитку (до 26 річниці заснування Харківського національного університету внутрішніх справ) : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 20 листоп. 2020 р.). - Харків : ХНУВС, 2020. - С. 72-73, 2020)
Зі зміною та розвитком освітнього процесу, розробкою нових методик, викладачі отримують нові завдання у навчанні іноземної мови з метою втілення в освітній процес: розвивати мислення, пам'ять студентів та формувати загальні і специфічні навчальні уміння . Включення в зміст навчання країнознавчих знань забезпечують засвоєння реалій іншої національної культури, розширення їхнього загального кругозору, що приведе також до підвищення інтересу до іноземної мови.

With the change and development of the educational process, the development of new methods, teachers receive new tasks in teaching a foreign language in order to implement in the educational process: to develop thinking, memory of students and to form general and specific learning skills. The inclusion of country knowledge in the content of education ensures the assimilation of the realities of another national culture, the expansion of their general horizons, which will also lead to an increase in interest in a foreign language.
Бабак, Г. С. Національно-культурний компонент навчання іноземної мови та засоби його засвоєння / Бабак Ганна Сергіївна, Краснова Наталія Валеріївна // Шлях успіху і перспективи розвитку (до 26 річниці заснування Харківського національного університету внутрішніх справ) : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 20 листоп. 2020 р.) / [редкол.: Д. В. Швець (голова), О. М. Бандурка, С. М. Гусаров та ін.] ; МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ.- Харків : ХНУВС, 2020. - С.
Keywords: teaching tools; Мова. Мовознавство. Літературознавство. Language. Linguistics. History and Criticism of Literature. Язык. Языкознание. Литературоведение; засоби навчання; средства обучения; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; culturological environment; linguistic material; national-cultural component; language units; культурологічне середовище; лінгвістичний матеріал; національно-культурний компонент; мовні одиниці; культурологическая среда; лингвистический материал; языковые единицы; национально-культурный компонент