Система підрозділів ОВС та їх повноваження щодо забезпечення економічної безпеки України - Смирнова, Е. Г.; Smyrnova, E. H. (Наше право. - 2013. - № 12. - С. 58-64, 2013)
У статті наведені основні підходи щодо розуміння поняття та системи ОВС. Виходячи з визначення категорії «забезпечення економічної безпеки», проаналізувавши нормативно закріплені завдання підрозділів ОВС, автор визначає систему підрозділів ОВС, що безпосередньо забезпечують економічну безпеку та їх конкретні повноваження у даній сфері. The article covers main approaches to understanding the concept and police system. Based on the defnition of «economic security», analyzed the regulatory tasks assigned police units, the author defnes the system of police departments that directly provide economic security and their specifc powers in this area. В статье приведены основные подходы относительно понятия и системы ОВД. Исходя из определения категории «обеспечение экономической безопасности», проанализировав нормативно предусмотренные задания подразделений ОВД, автор определяет сиcтему подразделений ОВД, которые непосредственно обеспечивают экономическую безопасность и их конкретные полномочия в данной сфере.
Смирнова, Е. Г. Система підрозділів ОВС та їх повноваження щодо забезпечення економічної безпеки України / Смирнова Еліна Георгіївна // Наше право. - 2013. - № 12. - С. 58-64.
Keywords: Адміністративне право та процес. Administrative Law and Procedure. Административное право и процесс; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Органи внутрішніх справ. Internal affairs agencies. Органы внутренних дел; органы внутренних дел; Internal Affairs Agencies; повноваження; полномочия; powers; забезпечення економічної безпеки; обеспечения экономической безопасности; ensuring economic security; система органів внутрішніх справ; система органов внутренних дел; system of internal affairs