Право на працю та його захист заходами прокурорського реагування - Татарінов, Р. В.; Tatarinov, R. V. (Право і безпека. - 2009. - № 1. - С. 135-139., 2009)
У статті досліджується діяльність прокуратури України щодо захисту права людини на працю.

The activity of the Ukraine Prosecutor Office connected with protection of the human rights to work is researched in the article.

В статье исследуется деятельность прокуратуры Украины по защите права человека на труд.
Татарінов, Р.В. Право на працю та його захист заходами прокурорського реагування / Р. В. Татарінов // Право і безпека. - 2009. - № 1. - С. 135-139.
Keywords: Трудове право. Право соціального забезпечення. Labor law. Law of social guaranteeing. Трудовое право. Право социального обеспечения; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; право на працю; право на труд; right to labour; прокурорський нагляд; прокурорский надзор; prosecutor's supervision; захист права на працю; защита права на труд; defence of the right to labour; Конституційне право. Constitutional Law. Конституционное право