Деякі питання вдосконалення практичної підготовки науково-педагогічного складу закладів вищої освіти зі специфічними умовами навчання - Сокуренко, В. В.; Sokurenko, V. V.; Valerii Sokurenko (Підготовка поліцейських в умовах реформування системи МВС України : зб. наук. пр. – Харків: ХНУВС, 2020. – С. 202-204, 2020)
У доповіді висвітлено нормативні та організаційні основи удосконалення професійних компетенцій науковим і науково-педагогічним складом закладів вищої освіти МВС у практичних органах та підрозділах Національної поліції України.

The report highlights the regulatory and organizational framework for improving professional competencies by the scientific and scientific-pedagogical staff of higher educational institutions of the Ministry of Internal Affairs in practical bodies and units of the National Police of Ukraine.

В докладе освещены нормативные и организационные основы совершенствования профессиональных компетенций научным и научно-педагогическим составом высших учебных заведений МВД в практических органах и подразделениях Национальной полиции Украины.
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; National police of Ukraine; Национальная полиция Украины; поліція; полиция; police; заклади вищої освіти зі специфічними умовами навчання; учреждения высшего образования со специфическими условиями обучения; higher education institution with specific conditions of learning; практична підготовка