Історичний розвиток і сучасний стан системи охорони державної таємниці в Державній кримінально-виконавчій службі України - Денищук, Д. Є.; Denyshchuk, D. Ye.; ORCID: https://orcid.org/0000-0002-0285-8831 (Актуальні проблеми сучасної науки в дослідженнях молодих учених : тези доп. учасників наук.-практ. конф. з нагоди святкування Дня науки, відзначення Дня Європи та 70-річчя заснування Ради Європи (м. Харків, 16 трав. 2019 р.). - Харків, 2019. - С. 64-68, 2019)
В дослідженні охарактеризовано розвиток системи охорони державної таємниці в Державній кримінально-виконавчій службі України, виділені деякі нагальні питання типові для цієї системі на сучасному етапі розвитку.

The study describes the development of the system of protection of state secrets in the State Penitentiary Service of Ukraine, highlights some pressing issues typical of this system at the present stage of development.

В исследовании охарактеризовано развитие системы охраны государственной тайны в Государственной уголовно-исполнительной службе Украины, выделены некоторые насущные вопросы типичны для этой системы на современном этапе развития.
Денищук, Д. Є. Історичний розвиток і сучасний стан системи охорони державної таємниці в Державній кримінально-виконавчій службі України / Д. Є. Денищук // Актуальні проблеми сучасної науки в дослідженнях молодих учених : тези доп. учасників наук.-практ. конф. з нагоди святкування Дня науки, відзначення Дня Європи та 70-річчя заснування Ради Європи (м. Харків, 16 трав. 2019 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. - Харків, 2019. - С. 64-68.
Keywords: Державна таємниця, система охорони державної таємниці, Державна кримінально-виконавча служба України. Государственная тайна, система охраны государственной тайны, Государственная уголовно-исполнительная служба Украины. State secret, system of protection of state secret, State penitentiary service of Ukraine.; державна таємниця; система охорони державної таємниці; Державна кримінально-виконавча служба України; государственная тайна; система охраны государственной тайны; Государственная уголовно-исполнительная служба Украины; state secret; system of protection of state secret; State penitentiary service of Ukraine; Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Історія. History. История