Проблемні питання початкового етапу розслідування умисного вбивства заручника або викраденої людини - Білик, Т. В.; Bilyk, T. V. (Актуальні проблеми сучасної науки в дослідженнях молодих учених, курсантів та студентів в умовах воєнного стану : тези доп. Всеук. наук.-практ. конф. (м. Харків, 22 черв. 2022 р.). – Харків : ХНУВС, 2022. – С. 55-58, 2022)
У тезах доповіді розглянуті окремі проблемні питання початкового етапу розслідування умисного вбивства заручника або викраденої людини.

The abstracts of the report consider certain problematic issues of the initial stage of the investigation of the intentional killing of a hostage or abducted person.

В тезисах доклада рассмотрены отдельные проблемные вопросы начального этапа расследования умышленного убийства заложника или похищенного человека.
Білик, Т. В. Проблемні питання початкового етапу розслідування умисного вбивства заручника або викраденої людини / Тетяна Віталіївна Білик // Актуальні проблеми сучасної науки в дослідженнях молодих учених, курсантів та студентів в умовах воєнного стану : тези доп. Всеук. наук.-практ. конф. (м. Харків, 22 черв. 2022 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внут. справ, Наук. парк «Наука та безпека». – Харків : ХНУВС, 2022. – С. 55-58.
Keywords: Кримінально-процесуальне право. Criminal and Procedure Law. Уголовное процессуальное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина