Комунікативна і конфліктологічна компетентність як професійно необхідні якості особистості майбутніх правоохоронців - Тюріна, В. О.; Tyurina, V. O.; ORCID: https://orcid.org/0000-0003-2308-1977 (Особистість, суспільство, закон : тези доп. учасників міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. пам’яті проф. С. П. Бочарової (м. Харків, 24 квіт. 2020 р.). – Харків, 2020. – С. 298 - 301., 2020)
Розглянуто комунікативну компетентність як професійну якість майбутніх правоохоронців. Зазначено, що одним з методів формування комунікативної компетентності як професійно необхідної якості є проведення тренінгів. Рассматривается коммуникативная компетентность как профессиональное качество будущих работников правоохранительных органов. Отмечено, что одним из методов формирования коммуникативной компетентности как профессионально необходимого качества является проведение тренингов. Communicative competence is considered as a professional quality of future law enforcement officers. It is noted that one of the methods of formation communicative competence as a professionally necessary quality is the conduct of trainings.
Тюріна В. О. Комунікативна і конфліктологічна компетентність як професійно необхідні якості особистості майбутніх правоохоронців / В. О. Тюріна // Особистість, суспільство, закон : тези доп. учасників міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. пам’яті проф. С. П. Бочарової (м. Харків, 24 квіт. 2020 р.). – Харків, 2020. – С. 298 - 301.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Психологія. Рsychology. Психология; комунікативна компетентність; тренінг; коммуникативная компетентность; communicative competence; тренинг; training