Особливості впровадження суду присяжних за новим Кримінальним процесуальним кодексом України - Теремецький, В. І.; Teremetskyi, V. I.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-2667-5167 (Форум права. – 2012. – № 3. – С. 728-735, 2012)
Проаналізовано положення нового Кримінального процесуального кодексу України, що регулюють впровадження інституту присяжних у суді першої інстанції. Запропоновано конкретні зміни щодо його правового регулювання, шляхом розширення повноважень присяжних та закріплення гарантій їх реалізації.

The provisions of the new Criminal Procedure Code of Ukraine regulating the introduction of a jury in a court of first instance are analyzed. Some alterations to its regulation by empowerment jury and securing guarantees of their implementation is fined.

Проанализированы положения нового УПК Украины, регулирующие введение института присяжных в суде первой инстанции. Предложены конкретные изменения относительно его правового регулирования, путем расширения полномочий присяжных и закрепление гарантий их реализации.
Singularities of Implementation of Jury Trial under the New Criminal Procedural Code of Ukraine
Особенности внедрения суда присяжных по новому Уголовному процессуальному кодексу Украины
Теремецький, В. І. Особливості впровадження суду присяжних за новим Кримінальним процесуальним кодексом України [Електронний ресурс] / В. І. Теремецький // Форум права. – 2012. – № 3. – С. 728-735. – Режим доступу: http://www.nbuv.gov.ua/e-journals/FP/2012-3/12tvipku.pdf.
Keywords: Кримінально-процесуальне право. Criminal and Procedure Law. Уголовное процессуальное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; суд присяжних; суд присяжных; правове регулювання; правовое регулирование; legal regulation; зарубіжний досвід; зарубежный опыт; foreign experience