Аналіз функціональності популярних платформ розвідки загроз - Носов, В. В.; Nosov, V. V.; Чайкін, Т. А.; Chaikin, T. A.; Vitalii Nosov (Застосування інформаційних технологій у правоохоронній діяльності: матеріали Круглого столу (м. Харків, 14 груд. 2023 р.). – Харків: ХНУВС, 2023. – С. 44-46, 2023)
Зазначено, що відомча комп’ютерна мережа Національної поліції України потребує впровадження сучасних рішень із забезпечення кібербезпеки. З огляду на наявну тенденцію міграції корпоративних мереж у хмарну інфраструктуру і відповідну можливість створення приватної хмари Національної поліції України , TIP Secureworks Taegis виглядає більш функціональним, гнучким і потужним за рахунок впровадження технологій штучного інтелекту для впровадження його у відомчу комп’ютерну мережу Національної поліції України.

It is noted that the departmental computer network of the National Police of Ukraine needs the implementation of modern solutions to ensure cyber security. Given the existing trend of migration of corporate networks to the cloud infrastructure and the corresponding possibility of creating a private cloud of the National Police of Ukraine, TIP Secureworks Taegis looks more functional, flexible and powerful due to the implementation of artificial intelligence technologies for its implementation in the departmental computer network of the National Police of Ukraine.

Отмечено, что ведомственная компьютерная сеть Национальной полиции Украины нуждается в внедрении современных решений по обеспечению кибербезопасности. Учитывая тенденцию миграции корпоративных сетей в облачную инфраструктуру и соответствующую возможность создания частного облака Национальной полиции Украины, TIP Secureworks Taegis выглядит более функциональным, гибким и мощным за счет внедрения технологий искусственного интеллекта для внедрения его в ведомственную компьютерную сеть Национальной полиции Украины.
Keywords: кібербезпека; cyber security; кибербезопасность; платформи розвідки загроз; threat intelligence platforms; платформы разведки угроз; Національна поліція України; National Police of Ukraine; Национальная полиция Украины; TIP Secureworks Taegis