Стан, розвиток і перспективи нормування екологічних показників транспортних засобів - Шаша, І. К.; Shasha, I. K. (Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2004. - Вип. 25. - С. 397-400., 2004)
Проаналізовано стан, розвиток і перспективи нормування екологічних показників транспортних засобів. Проанализировано состояние, развитие и перспективы нормирования экологических показателей транспортых средств. The state, development and prospects of standardization of ecological indicators of vehicles are analyzed.елей транспортных средств.
Шаша, І. К. Стан, розвиток і перспективи нормування екологічних показників транспортних засобів / І. К. Шаша // Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2004. - Вип. 25. - С. 397-400.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Екологічне право. Environmental law. Экологическое право; Техніка. Технічні науки. Machinery. Engineering. Техника. Технические науки; нормування екологічних показників; нормирование экологических показателей; rationing of environmental indicators; транспортні засоби; транспортные средства; vehicles; шкідливі речовини; hazardous substances; вредные вещества; автомобілі; автомобили; cars; шкідливі викиди; harmful emissions; вредные выбросы