Окремі аспекти виконання Україною рішень Європейського суду з прав людини - Кочура, О.О.; Kochura, O.O.; Кочура, Е. А. (Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія Право. – 2015. – № 32, т. 2. – С. 116-121, 2015)
Стаття присвячена висвітленню особливостей виконання рішень Європейського суду з прав людини. Проаналізовано окремі аспекти виконання рішень суду Україною. Зроблено висновок про необхідність вдосконалення механізму виконання рішень Європейського суду з прав людини в Україні.

The article is devoted to coverage of performance characteristics of the European Court of Human Rights. Analyzed some aspects of enforcement of court decisions Ukraine. The conclusion about the need to improve the mechanism of the European Court of Human Rights in Ukraine.

Статья посвящена рассмотрению особенностей выполнения решений Европейского суда по правам человека. Проанализированы отдельные аспекты выполнения решений суда Украиной. Сделан вывод о необходимости совершенствования механизма исполнения решений Европейского суда по правам человека в Украине.
Some aspects of implementation of decisions of European Court of Human Rights by Ukraine
Кочура О.О. Окремі аспекти виконання Україною рішень Європейського суду з прав людини / Кочура О.О. // Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія Право. – 2015. – № 32, т. 2. – С. 116-121.
Keywords: Міжнародне право .International Law. Международное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Конвенція про захист прав людини і основоположних свобод; Європейський суд з прав людини; European Convention on Human Rights; European Court of Human Rights; implementation; Конвенция о защите прав человека и основных свобод; Европейский суд по правам человека; исполнение судебных решений; виконання судових рішень; execution; Convention for the Protection of Human Rights and Fundamental Freedoms