Адміністративно-правове регулювання залучення іноземних інвестицій: міжнародний досвід - Федоров, Г. О.; Fedorov, H. O.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-2236-8290 (Право та державне управління. - 2019. - № 2 (35), т. 2. - С. 60-65, 2019)
Досліджено особливості адміністративно-правового регулювання залучення іноземних інвестицій на міжнародному рівні з позицій комплексного та всебічного правового аналізу. Peculiarities of administrative and legal regulation of attracting foreign investments at the international level from the standpoint of complex and comprehensive legal analysis are studied. Исследованы особенности административно-правового регулирования привлечения иностранных инвестиций на международном уровне с позиций комплексного и всестороннего правового анализа.
Administrative and legal regulation of investigation of foreign investments: international experience
Федоров, Г. О. Адміністративно-правове регулювання залучення іноземних інвестицій: міжнародний досвід / Г. О. Федоров // Право та державне управління. - 2019. - № 2 (35), т. 2. - С. 60-65. - DOI: https://doi.org/10.32840/pdu.2-2.9.
Keywords: Адміністративне право та процес. Administrative Law and Procedure. Административное право и процесс; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Економічні науки. Економічна безпека. Economics. Economic Security. Экономические науки. Экономическая безопасность; Фінансове право. Бюджетне право. Банківське право. Financis Law. Budget Law. Banking Law. Финансовое право. Бюджетное право. Банковское право; адміністративно-правове регулювання; административно-правовое регулирование; administrative and legal regulation; державне регулювання; государственное регулирование; state regulation; іноземні інвестиції; иностранные инвестиции; foreign investments; зарубіжний досвід; зарубежный опыт; foreign experience; інвестиційна діяльність; инвестиционная деятельность; investment activity; податкові пільги; налоговые льготы; tax benefits