Застосування тренінгу «Командоутворення» в період адаптації курсантів-першокурсників до умов освітньо-професійного середовища ЗВО зі специфічними умовами навчання - Мілорадова, Н. Е.; Miloradovа, N. E.; Доценко, В. В.; Dotsenko, V. V.; Natalia Miloradova; Вікторія Доценко (Шлях успіху і перспективи розвитку (до 26 річниці заснування Харківського національного університету внутрішніх справ) : матеріали міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 20 листоп. 2020 р.). - Харків : ХНУВС, 2020. - С. 334-336, 2020)
Зазначено, що тренінгові технології повинні бути гармонійно включені до програм підготовки та перепідготовки працівників поліції різних підрозділів. Саме тренінг є сполучною ланкою між теорією та практикою, що сприятиме оволодінню працівниками поліції системою відповідних професійно-психологічних прийомів, застосування яких підвищує результативність професійної діяльності в цілому. Отмечено, что тренинговые технологии должны быть гармонично включены в программы подготовки и переподготовки работников полиции разных подразделений. Именно тренинг является связующим звеном между теорией и практикой, способствующей овладению работниками полиции системой соответствующих профессионально-психологических приемов, применение которых повышает результативность профессиональной деятельности в целом. It is noted that training technologies should be harmoniously included in the training and retraining programs for police officers from different departments. It is training that is the link between theory and practice, which contributes to the mastery of police officers with a system of appropriate professional psychological techniques, the use of which increases the effectiveness of professional activity in general.
Keywords: Психологія. Рsychology. Психология; Юридична психологія. Legal psychology. Юридическая психология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; курсанти першого курсу; курсанты первого курса; first year cadets; заклади вищої освіти зі специфічними умовами навчання; заведения высшего образования со специфическими условиями обучения; institutions of higher education with specific learning conditions; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; професійно-психологічний тренінг; профессионально-психологический тренинг; professional and psychological training; тренінгові технології; тренинговые технологии; training technologies; командна робота; командная работа; teamwork