Перспективні напрямки модернізації зразків вогнепальної зброї, що перебувають на озброєнні в підрозділах Національної поліції України - Боровик, М. О.; Borovyk, M. O.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-0943-6735; Коваль, А. Д.; Koval, A. D. (Promising ways of solving scientific problems : abstracts of IX international scientific and practical conference (Brussels, Belgium, 26-28 December 2022). – Brussels, 2022. – P. 136-138, 2022)
Наукова праця присвячена проблематиці модернізації стрілецької підготовленості представників силових структур, з урахуванням практичного досвіду діючих працівників поліції. Визначені стандарти класифікації вогнепальної зброї, розглянутий сучасний стан озброєння зразками короткоствольної зброї в підрозділах Національної поліції України. Запропоновані шляхи покращення стрілецької готовності поліцейських.

The scientific work is devoted to the issue of modernizing the marksmanship training of representatives of law enforcement agencies, taking into account the practical experience of active police officers. The standards for the classification of firearms were determined, the current state of armament with short-barreled weapons in the units of the National Police of Ukraine was considered. Proposed ways to improve the shooting readiness of police officers.

Научная работа посвящена проблематике модернизации стрелковой подготовленности представителей силовых структур, с учетом практического опыта действующих работников полиции. Определены стандарты классификации огнестрельного оружия, рассмотрено современное состояние вооружения образцами короткоствольного оружия в подразделениях Национальной полиции Украины. Предложены пути улучшения стрелковой готовности полицейских.
Боровик, М. О. Перспективні напрямки модернізації зразків вогнепальної зброї, що перебувають на озброєнні в підрозділах Національної поліції України / Боровик М. О., Коваль А. Д. // Promising ways of solving scientific problems : abstracts of IX international scientific and practical conference (Brussels, Belgium, 26-28 December 2022). – Brussel, 2022. – P. 136-138.
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; National police of Ukraine; Национальная полиция Украины; вогнепальна зброя; огнестрельное оружие; firearm; модернізація