Екзистенційні цінності студентської молоді під час війни - Брусакова, О. В.; Brusakova, O. V.; Оксана Брусакова (Особистість, суспільство, війна : тези доп. учасників міжнар. психолог. форуму (м. Харків, Україна, 26 квіт. 2024 р.). – Харків : ХНУВС, 2024. – С. 66-69, 2024)
Відзначено, що трансформація ціннісних орієнтацій студентської молоді під час війни в Україні пов’язана з усвідомлення сенсу їх теперішнього й подальшого життя, переосмисленням та формуванням нових життєвих орієнтирів, що проявляється у все більшій усвідомленості та залученості молодих людей у суспільне життя.

It was noted that the transformation of the value orientations of student youth during the war in Ukraine is connected with the awareness of the meaning of their current and future life, rethinking and formation of new life orientations, which is manifested in the increasing awareness and involvement of young people in public life.

Отмечено, что трансформация ценностных ориентаций студенческой молодежи во время войны в Украине связана с осознанием смысла их нынешней и дальнейшей жизни, переосмыслением и формированием новых жизненных ориентиров, что проявляется во все большей осознанности и вовлечении молодых людей в общественную жизнь.
Keywords: ціннісні орієнтації; value orientations; ценностные ориентации; система екзистенційних цінностей; system of existential values; система экзистенциальных ценностей; студентська молодь; student youth; студенческая молодежь; війна; war; война