Обстановка вчинення умисного вбивства заручника або викраденої людини - Білик, Т. В.; Bilyk, T. V. (Кримінальний процес та криміналістика: сучасний стан та перспективи: тези доп. всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 26 листоп. 2020 р.). – Харків, 2020. – С. 62-65., 2020)
Розглянуто обстановку вчинення навмисних вбивств заручника або викраденої людини як один із елементів криміналістичної характеристики злочину. The situation of intentional murders of a hostage or abducted person is considered as one of the elements of the forensic characterization of the crime. Рассмотрена обстановка совершения умышленных убийств заложника или похищенного человека как одного из элементов криминалистической характеристики преступления.
Білик, Т. Ф. Обстановка вчинення умисного вбивства заручника або викраденої людини / Тетяна Віталіївна Білик // Кримінальний процес та криміналістика: сучасний стан та перспективи: тези доп. всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 26 листоп. 2020 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. – Харків, 2020. – С. 62-65.
Keywords: Криміналістика. Criminalistics. Криминалистика; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; обстановка вчинення злочину; circumstances of the crime; обстановка совершения преступления; умисне вбивство заручника; premeditated hostage killing; умышленное убийство заложника; умисне вбивство викраденої людини; premeditated murder of a kidnapped person; умышленное убийство похищенного человека