Гарантії захисту прав громадян України, які працюють за кордоном - Журба, О. В.; Zhurba, O. V. (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. - 2008. – Вип. 42. - С. 306-310, 2008)
Досліджено та встановлено міжнародно-правові акти, що регулюють питання захисту прав трудящих-мігрантів. З’ясовано, які кроки зроблені Україною для захисту прав зазначеної категорії працівників. Исследованы и установлены международно-правовые акты, регулирующие вопросы защиты прав трудящихся-мигрантов. Выяснено, какие шаги предприняты Украиной для защиты прав указанной категории работников. Investigated and established international legal acts governing the protection of the rights of migrant workers. It was found out what steps Ukraine has taken to protect the rights of this category of workers.
Журба, О. В. Гарантії захисту прав громадян України, які працюють за кордоном / О. В. Журба // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. - 2008. – Вип. 42. - С. 306-310
Keywords: Трудове право. Право соціального забезпечення. Labor law. Law of social guaranteeing. Трудовое право. Право социального обеспечения; Міжнародне право .International Law. Международное право; праця за кордоном; работа за границей; work abroad; трудова міграція; трудовая миграция; labor migration; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина