Деякі аспекти кадрового забезпечення Королівської канадської кінної поліції - Варунц, Л. Д.; Varunts, L. D.; ORCID: https://orcid.org/0000-0002-0024-385X (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. - 2008. – Вип. 42 - С. 102-108, 2008)
Розглянуто питання щодо кадрового забезпечення поліції Канади. З’ясувано особливості наукової організації роботи з підбору та розстановки кадрів у Королівській канадській кінній поліції, вимог щодо кандидатів на службу в поліції та організації навчального процесу в навчальних закладах з підготовки майбутніх правоохоронців.

The issues of staffing the police of Canada are considered. The features of the scientific organization of work on the selection and placement of personnel in the Royal Canadian Mounted Police, the requirements for candidates for police service and the organization of the educational process in educational institutions for the training of future law enforcement officers are clarified.

Рассмотрены вопросы кадрового обеспечения полиции Канады. Выяснены особенности научной организации работы по подбору и расстановке кадров в Королевской канадской конной полиции, требований относительно кандидатов на службу в полиции и организации учебного процесса в учебных заведениях по подготовке будущих правоохранителей.
Варунц, Л. Д. Деякі аспекти кадрового забезпечення Королівської канадської кінної поліції / Л. Д. Варунц // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. - 2008. – Вип. 42 - С. 102-108.
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; міжнародне співробітництво; международное сотрудничество; international cooperation; Королівська канадська кінна поліція; Королевская канадская конная полиция; Royal Canadian Mounted Police; кадрове забезпечення; кадровое обеспечение; staffing