Превентивна діяльність дільничних офіцерів поліції: питання сьогодення - Парханов, Г. Р.; Parkhanov, H. R. (Актуальні проблеми вітчизняної юриспруденції. - 2017. - № 6, т. 4. - С. 312-316, 2017)
Проаналізовано позиції вчених-адміністративістів щодо превентивної діяльності дільничних офіцерів поліції. Виокремлено та досліджено основні напрями превентивної діяльності дільничних офіцерів поліції. Визначено мету та основні ознаки превентивної діяльності дільничних офіцерів поліції.

The positions of administrative scientists on the preventive activity of district police officers are analyzed. The main directions of preventive activity of district police officers are singled out and researched. The purpose and main features of preventive activity of district police officers are determined.

Проанализированы позиции ученых-административистов по превентивной деятельности участковых офицеров полиции. Выделены и исследованы основные направления превентивной деятельности участковых офицеров полиции. Определены цели и основные признаки превентивной деятельности участковых офицеров полиции.
Preventive activities of police’s children officers: the question of the presentation
Парханов, Г. Р. Превентивна діяльність дільничних офіцерів поліції: питання сьогодення / Парханов Г. Р. // Актуальні проблеми вітчизняної юриспруденції. - 2017. - № 6, т. 4. - С. 312-316.
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; Национальная полиция Украины; National police of Ukraine; поліція; полиция; police; дільничний офіцер поліції; участковый офицер полиции; district police officer; превентивна діяльність; превентивная деятельность; preventive activities; профілактична робота; профилактическая работа; preventive work; дозвільна система; разрешительная система; permit system; поліцейське піклування; полицейская опека; police care; погляди науковців; взгляды ученых; views of scientists