Реалізація педагогічних умов формування професійної компетентності майбутніх дільничних офіцерів поліції - Задорожна, М. В.; Zadorozhna, M. V. (Інноваційна педагогіка. - 2020. - Вип. 21, т. 2. - С. 82-85, 2020)
Визначено й розкрито, як саме відбувається реалізація відповідних педагогічних умов й особливості їх забезпечення в процесі фахової підготовки формування професійної компетентності майбутнього дільничного офіцера поліції.

It has been determined and disclosed how exactly the relevant pedagogical conditions are implemented and the specifics of their provision in the professional training process of forming the professional competence of the future precinct police officer.

Определено и раскрыто, как происходит реализация соответствующих педагогических условий и особенности их обеспечения в процессе профессиональной подготовки формирования профессиональной компетентности будущего участкового офицера полиции.
Implementation of pedagogical conditions for the formation of professional competence of future police officers
Задорожна, М. В. Реалізація педагогічних умов формування професійної компетентності майбутніх дільничних офіцерів поліції / Задорожна М. В. // Інноваційна педагогіка. - 2020. - Вип. 21, т. 2. - С. 82-85. -DOI: https://doi.org/10.32843/2663- 6085/2019.21.2-18.
Keywords: Освіта. Педагогіка. Education. Pedagogy. Образование. Педагогика; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; освітній процес; educational process; образовательный процесс; педагогічні умови; pedagogical conditions; педагогические условия; професійна компетентність; professional competence; профессиональная компетентность; майбутній дільничний офіцер поліці; future district police officer; будущий участковый офицер полиции; професійна освіта; professional education; профессиональное образование